Brands

Graciela Huam

Graciela Huam
Together we can create a better future

Graciela Huam combineert de bruisende Peruaanse cultuur met de Nederlands avant-garde.  Het is een ethisch verantwoord knitwear label waarbij de collecties in Nederland bedacht worden en waarbij de kledingstukken in de Andes vervaardigd worden.

Grace ontwerpt met één specifieke vrouw in haar achterhoofd: zij die uniek gekleed willen gaan én zij die ethisch bewustzijn. Voor het ontwerp en de kleuren van haar collecties laat ze zich inspireren door de landschappen van zowel Peru als Nederland.
Met behulp van bekwame ambachtslieden en lokale, duurzame materialen bekomen ze iconische stukken, vervaardigd uit materialen zoals Baby Alpaca, Alpaca Huacaya, Alpaca Suri en Pima Cotton.

Elk ontwerp heeft een eigen identiteit waar passie, traditie en stijl naadloos in elkaar overgaan.

Het productieproces is duurzaam ingericht en er is nauwe communicatie tussen Nederland en Peru. Alle fair trade principes met het oog op productie, milieu, leveranciers, materialen, verpakkingen, transport en arbeidsomstandigheden  worden nauw nageleefd.

Wens je meer informatie of zou je deze collectie graag in je winkel verkopen neem dan contact op met : info@grisgris.be
Wij gidsen je graag doorheen de Graciela Huam collectie.

You may also like...