Brands

Päälä

Päälä
Essentials met een twist

Päälä is een duurzaam kledinglabel voor vrouwen dat respect voor mens en planeet resoluut op nummer één zet. Hoewel de naam Scandinavisch klinkt is het een Nederlandse merk dat haar basis heeft in Amsterdam. De collecties kun je herkennen aan de dromerige zeefdrukken die meestal verwijzen naar de natuur. Het zijn items die subtiel opvallen waardoor ze een perfecte aanvulling zijn op je bestaande garderobe.

Alle prints worden in hun hoogsteigen atelier in Amsterdam ontworpen en daarna met de hand gezeefdrukt op de duurzame stoffen. De stoffen die ze gebruiken — zoals linnen, biokatoen en bamboe — zijn altijd GOTS-gecertificeerd. Bij het met de hand vervaardigen van de prints, maken ze gebruik van inkt op waterbasis, wat veel minder schadelijk is voor het milieu gezien chemische additieven vermeden worden.

Päälä heeft zelf geen webshop en verdeelt haar kledij onder retailers dichtbij huis. Ook hier kunnen we een duurzame gedachte aan koppelen.

Wens je meer informatie of zou je deze collectie graag in je winkel verkopen neem dan contact op met : info@grisgris.be
Wij gidsen je graag doorheen de Päälä collectie.

Where to buy:
Sway – Leuven | Rand – Mortsel | Oxfam – Gent | Meer dan mooi – Zammel | Fleur de Lin – Chaumont-Gistoux | 128 – Brussel | Yankadi – Brussel |

You may also like...