Zilch
Colour your day!

Zilch is een vrouwelijk, kleurrijk en stijlvol  damesmerk ontstaan in een klein tweedehandswinkeltje in het hart van Amsterdam. Het merk groeide met de jaren uit tot een vaste waarde en stak vele landsgrenzen over. Tot op heden is Zilch een klein pretentieloos familiebedrijf met een klare kijk op de vrouw van vandaag. Kenmerkend voor Zilch zijn hun prints en strepen, maar naast de meer speelse thema’s bestaat elke collectie ook uit klassieke modellen in rustige tinten.

Zilch heeft fijne basics en handige tijdloze items van comfortabele materialen zoals linnen, sojaboon, wol, bamboe, verschillende soorten zijde en combinaties hiervan. Het grootste deel van de collectie bestaat uit duurzame  materialen en wordt geproduceerd in Europa.

MOVEMENT ON THE GROUND
Naast het garanderen van de werkomstandigheden van hun fabrieksmedewerkers, hebben ze zich verbonden aan een groep genaamd ‘Movement on the ground’. Dit is een groep van toegewijde zakenmensen die ondersteuning bieden bij humanitaire crises waarbij onschuldige mannen, vrouwen en kinderen getroffen worden. www.movementontheground.com

Wens je meer informatie of zou je deze collectie graag in je winkel verkopen neem dan contact op met : info@grisgris.be

Where to buy:
Mamz’elle Coquelicot – La Louvière | People’s Color – Louvain la Neuve | Yankadi – Brussel | Mook’s – Brussel | Kusje – Brussel | Kore – Affligem | La Senterelle – Peruwelz | Trovato – Haacht | Anne Van Derheyden – Kapellen op den Bos | Caron  – Soignies | Passe Partout – Herentals | Paplou – Hasselt | Tenue Préférée – Leuven | Blue B – Schoten | Korrigan – Tournai | La petite boutique de Nandrin – Nandrin | La Crecelle – Dinant | Party to Style – St Genesius Rode | Séraphine – Gent | Retro Verso – Aalst | H2O – Leuven | BazarApart – Antwerpen | BazarApart – Aarschot |